Stiri

Noul Suzuki Baleno

De 31 august 2015No Comments

Noul Suzuki Baleno 2

Noul model Suzuki Baleno, care va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, va stabili noi standarde in segmentul hatchback-urilor compacte.

Incepand cu productia modelului Suzulight din 1955, Suzuki a produs o gama variata de modele compacte care au oferit o calitate si dotari peste asteptari. Beneficiind de toata experienta companiei in dezvoltarea si productia de masini compacte, Baleno are un design puternic si elegant, interior si portbagaj spatioase, fiind echipat cu cele mai noi tehnologii.

Aceste tehnologii includ, printre altele, o platforma rigida din materiale ultra-usoare de ultima generatie, motorul turbo cu injectie directa BOOSTERJET de 1.0 litri si sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Toate acestea pentru ca noul Baleno sa nu se remarce doar prin design, dotari si spatiul interior disponibil, ci sa ofere si o experienta placuta la condus.

Noul Suzuki Baleno va fi disponibil pe piata europeana din primavara anului 2016.

Mai multe detalii despre noul Baleno vor fi prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt, in cadrul conferintei de presa Suzuki, care va avea loc pe 15 septembrie (Standul B12 din Hala 9.0), incepand cu ora locala 13:15.

Noul Suzuki Baleno 1

Share

Leave a Reply

19 − 13 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373