Stiri

Iata noul Volkswagen Passat!

De 4 iulie 2014No Comments

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noua generatie a modelului Passat in versiunile sedan si Variant. Chiar daca este cu 2 mm mai scurt decat predecesorul sau, noul VW Passat are un ampatament cu 79 mm mai mare si o masa cu 85 kg mai mica.

Diferenta a fost obtinuta prin mutarea rotilor frontale cu 29 mm in fata si puntii spate cu 17 mm inapoi. Schimbarea dimensiunilor a dus la coborarea vehiculului cu 14 mm si latirea lui cu inca 12 mm. Portbagajul sedanului are o capaciutate acum de 586 litri iar pentru versiunea Variant se ajunge la 650 litri. La capitolul tehnic, principala stire este legata de masa vehiculului, care se anunta cu 85 kg mai mica. In ceea ce priveste motorizarile, noul Passat ofera propulsorul 2.0 TDI cu 150, 190 si 240 cai putere. Clientii care vor mai putin pot opta pentru un 1.6 TDI cu 120 de cai putere.

Fanii benzinei au la dispozitie motorul 1.4 TSI cu 125 de cai putere sau 150 de cai putere, cel de 1.8 litri cu 180 cai putere sau propulsorul 2.0 TSI disponibil in doua variante, cu 220 respectiv 280 cai putere. Toate motorizarile sunt Euro 6 iar VW scoate din plarie si o versiune hibrid cu un motor electric si o baterie mai puternice decat pana acum.

In regim mixt, Passat hybrid are o autonomie de 966 km si o autonomie electrica de 50 km.  Noua generatie VW Passat masoara in lungime 4.767 mm si este prevazuta standard cu LED-uri pentru blocurile optice si stopurile de lumini.

In cabina vom regasi ecranul de 12,3 inch de pe Audi TT si un head-up display care mai insoteste o sumedenie de functii de siguranta, cum ar fi Side Assist with Rear Traffic Alert, Traffic Jam Assist, City Emergency Braking.   

 Noul model va fi dezvaluit publicului larg in toamna, la Salonul Auto de la Paris, si va debuta in showroomuri spre sfarsitul acestui an. {gallery}VW Passat{/gallery}

Share

Leave a Reply

fourteen + 20 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373