Stiri

Noul VW Amarok – prima fotografie cu interiorul

De 11 decembrie 2021decembrie 12th, 2021No Comments

Anul viitor se va lansa noua generatie Volkswagen Amarok, modelul fiind produs pe platforma tehnica a lui Ford Ranger. De altfel, ambele pick-up-uri vor fi produse la uzina Ford din Silverton, Africa de Sud, unde americanii au investit deja 800 de milioane de lire. Noua generatie a pick-up-ului a fost dezvoltata de echipele VW din Australia si Europa, fiind un model global. Acesta va avea un design exterior mai agresiv si mai apropiat ca look frontal de Touareg, in vreme ce pasajele evazate ale aripilor aduc aminte de modelul Atlas, destinat pietei americane. Cu aceasta a treia generatie, producatorul anunta prezenta multor sisteme de asistenta si de conectivitate la bord. 

Configuratia postului de conducere se apropie de a unui SUV, cu consola centrala lipsita de levierul schimbatorului de viteze in cazul transmisiei automate, care, se pare, va avea actionare by-wire. Amarok a fost lansat prima data in 2010, ca o alternativa premium la pick-up-urile asiatice. Initial, productia se desfasura la Hanovra, Germania, pentru ca apoi sa se mute la Pacheco, Argentina si, incepand cu aceasta noua generatie, pe continentul african. De la lansarea sa, VW Amarok s-a vandut in peste 800.000 de exemplare la nivel global.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373