HighlightStiri

Noul VW Golf va renunta la variantele cu 3 usi si break

De 3 septembrie 2018No Comments

Cea de a 8-a generatie a modelului VW Golf, cel mai vandut de pe piata europeana de ani buni, va intra in productie incepand cu iunie 2019. Asta inseamna ca Volkswagen va prezenta noul Golf fie in aceasta toamna, fie in primvara anului viitor.

Primele datalii in prinvinta noului Golf vorbesc mai putin despre modelul in sine, si aduc vesti din zona gamei. Mai precis, noul VW Golf va renunta la versiunea cu 3 usi, pe fondul unei cereri din ce in ce mai scazute pentru acest segment. Desi nu e inca oficial, exista zvonul ca VW are de gand sa renunte si la versiunea break, iar odata cu disparitia lui VW Golf Variant sunt sanse imense sa nu mai existe niciun un Golf Alltrack.

Construit pe platorma MQB, noul Golf va utiliza pe scare extinsa materiale usoare, astfel incat sa piarda 50 kg din masa fata de actualul model. In plus, Golf VIII urmeaza sa beneficieze de un ampatament mai mare, astfel incat spatiul interior al modelului sa creasca semnificativ.

La capitolul motorizari, lucrurile vor continua ca si pana acum pentru cel mai vandut model VW, iar pentru clientii de masini eco, Golf va aduce o versiune hibrida dar si noul e-Golf.

Share

Leave a Reply

fifteen − eight =