Stiri

Noul VW Polo isi arata formele cu cateva zile inaintea lansarii

De 13 iunie 2017No Comments

Volkswagen nu mai are rabdare cateva zile, pana vineri mai precis, si publica un teaser cu noua generatie a modelului Polo.

Asa cum a obisnuit, VW nu se dezminte si face din designul noului Polo cam acelasi lucru pe care l-a facut si cu vechiul Polo. Modelul evolueaza la nivel de design, in buna traditie germana de a conserva lucrurile si de anu risca deloc in ceea ce priveste stilistica modelelor sale.

Cele doua imagini teaser dezvaluie o nuanta de caroserie Turmeric Yeelow si, mai important, designul subtire blocurilor optice sau forma noua a stopurilor de lumini. De asemenea, se poate arunca o privire si asupra grilei frontale, ingusta, cu o tinuta minimalista.

Noul VW Polo aduce totusi noutati la nivel de functionalitati. Mai precis, Polo creste in dimensiuni si gratie unui ampatament largit poate oferi mai mult spatiu interior. VW a tinut sa se asigure ca ocupantii locurilor din spate nu vor mai suferi si au reconfigurat forma plafonului astfel incat sa creasca spatiul din zona capului, alaturi de cel crescut din zona picioarelor.

Mai mult, capacitatea de stocare a portbagajului va creste odata cu dimensiunile masinii. In ciuda dimensiunilor mai mari, noul Polo va avea o masa mai mica decat actualul model. In materie de motorizari, se disting benzinarele de 1.0 litru si 3 cilindri sau noul motor 1.5 TSI. Partea de diesel este asigurata de motorul 1.6 TDI.

Share

Leave a Reply

4 × three =