Stiri

Noul VW T-Cross se anunta un SUV subcompact tineresc

De 3 septembrie 2018No Comments

Volkswagen continua seria teaserelor care anunta iminenta prezentare a noului SUV subcompact T-Cross. Marca germana agita apele inaintea lansarii oficiale incercand sa puncteze principalele caracteristici ale SUV-ului de mici dimensiuni.

Disponibil doar cu tractiune fata, viitorul model T-Cross promite o masina sigura, intuitiva si tinereasca, sloganul campaniei de promovare fiind axat pe ideea ca noul model este mai mult decat pare la prima vedere. Apropo de prima vedere, designul infatiseaza o grila  larga in continuarea careia se prelungesc blocurile optice cu LED-uri.

In plus, partea frontala este marcata de prezenta farurilor de ceata masive cu rame cromate. Capota musculara si cea de a doua grila integrata in bara fata completeaza peisajul noului T-Cross. VW a ales sa implementeze atat in fata cat si in spate o serie de insertii in aluminiu, care ofera un look tineresc modelului, si sa prevada SUV-ul cun deflector spate.

Designul cabinei este pus in valoare de tema bicolora si este dominat de display-ul central masiv desprins din instrumentarul de bord digital, lucru care confera impresia unui interior high-tech.

Share

Leave a Reply

5 + thirteen =