Stiri

Numele Mitsubishi Evolution poate reveni, dar nu ca un sedan de inalta performanta

De 22 februarie 2018No Comments

Numele Evolution nu mai are nevoie de nicio prezentare daca este alaturat de Mitsubishi. Legendarul model cu o cariera indelungata in campionatul mondial de raliuri a ramas, in amintirea publicului, doar cu numele in ultii ani. Decaderea marcii Mitsubishi, salvate de Nissan de la faliment, a dus inevitabil la disparitia sedanului de inalta performanta.

Mitsubishi este in plina campanie de revenire la gloria de alta data iar una dintre strategiile marcii nipone consta in renasterea unor embleme din istoria sa. Astfel a ajuns Eclipse sa reintre in peisajul automobilistic ca denumire pentru un model SUV, iar acelasi lucru pare sa se intample si cu Evolution (Evo).

Revenirea sedanului Evolution nu pare insa plauzibila, insa revenirea numelui in ceva diferit se poate intampla in curand, chiar daca acum compania nipona nu are nimic concret in acest sens.

Zilele masinii legendare de alta data sunt numarate, dar Mitsubishi Evolution poate servi ca identitate de brand pentru versiunile de performanta ale noilor modele.

Share

Leave a Reply

eighteen − two =