Stiri

Nurburgring-ul va fi modernizat. Se vor ridica restrictitiile de viteza

De 19 august 2015No Comments

nordschleife

Managementul circuitului Nurburgring Nordschleife a anuntat o serie de schimbari in regulamentul acestei piste lungi de aproximativ 22,8 km.

In primul rand, limitele de viteze impuse pe anumite portiuni anul acesta, ca urmare a unui deces survenit intr-o cursa de anduranta, vor fi scoase in curand. La mijlocul lunii iunie, stabilirea recordurilor pe circuit a devenit imposibila, dupa ce administratorii circuitului au impus, indiferent de conditii, anumite restrictitii de viteza.

Mai mult, Nurburgringul va beneficia de nu mai putin de 16 lucrari de dezvoltare in anumite zone de pe circuit, insa nu s-au facut publice zonele de dezvoltare. Carsten Schumacher, CEO-ul circuitului, a precizat doar ca celebra saritoare Quiddelbacher Hohe si virajul de dreapta Flugplatz  vor fi complet modificate in timpul iernii.

De asemenea, administratorii au spus ca vor fi instalate garduri de proitectie mai inalte in anumite zone, pentru a proteja mai bine atat spectatorii cat si concurentii.

Share

Leave a Reply

twenty − 18 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373