HighlightStiri

O noua editie a Ghidului Verde Michelin pentru Romania

De 1 martie 2019No Comments

Michelin publica versiunea a doua in limba romana a Ghidului Verde Michelin pentru Romania, la 8 ani de la lansarea primei editii. Acest ghid face parte din prestigioasa colectie Michelin Guide si continua sa ajute calatorii romani iubitori de cultura si autenticitate sa-si pregateasca mai bine vacanta si sa descopere diversitatea si bogatia tarii lor.

Cea de-a doua editie aduce un numar mare de locatii noi, printre care: Maramures ofera doua obiective noi care au primit distinctia de 3 stele, Valea Marei si Valea Maramuresului, Parcul National Retezat a primit 2 stele, Castrul Porolisum a obtinut 2 stele, de la o stea in prima editie, Ulpia Traiana a primit 2 stele, Salina Turda si Cascada Bigar, ambele nou intrate in ghid, au primit fiecare cate 2 stele.

Suntem foarte mandri ca am reusit sa lansam cea de-a doua editie in limba romana a Ghidului Verde. Romania este o tara in plina dezvoltare din punct de vedere turistic, iar expertii nostri au cutreierat din nou tara si au descoperit locuri noi, extraordinare, site-uri surprinzatoare care au primit doua sau chiar trei stele, cea mai inalta distinctie a Ghidului Verde Michelin. In plus, au fost adaugate harti noi pentru toti cei nostalgici, care vor sa descopere tara pas cu pas”, a declarat Stephane Roy-De-Lachaise, Director General Michelin Romania.

A doua editie a Ghidului Verde Michelin Romania este impartit in trei sectiuni sugestive. In prima parte, SA DESCOPERIM ROMANIA, iubitorii de calatorie sunt purtati prin 7 regiuni importante ale tarii, ca mai apoi, in cea de a doua parte, SA INTELEGEM ROMANIA, sa afle atat tainele artei si traditiilor populare, cat si istoria tarii, iar partea a treia, ORGANIZAREA CALATORIEI, sa ofere informatii practice si foarte utile pentru planificarea in detaliu a excursiilor.

Ghidul Verde Michelin pentru Romania are 508 de pagini si include 26 de harti, 92 de fotografii, peste 300 de recomandari pentru hoteluri si restaurante si peste 500 de locuri de vizitat in Romania. Ghidul a fost pus in vanzare in decembrie 2018 in reteaua de distributie, emag.ro, cu pret recomandat de 50 RON+TVA.

Share

Leave a Reply

20 − six =