Stiri

OFICIAL: Alfa Romeo Giulia

De 25 iunie 2015No Comments

Noul model Alfa Romeo reuseste sa iasa in evidenta prin design, confirmand inca o data suprematia italienilor in acest domeniu, dar si prin performantele de exceptie.

Giulia are, conform declaratiilor constructorului, cel mai mare ampatament din clasa sa, asadar confortul pasagerilor este garantat, la fel si stabilitatea masinii pe viraje. Alfa Romeo a vrut un model cu un puternic caracter sportiv, asadar s-a asigurat ca repartitia maselor pe punti este de 50/50, iar tractiunea se face pe rotile din spate, cu promisiunea ca la un moment dat vom avea parte si de o transmisie integrala ca dotare optionala.

Atentia ne este indreptata catre modelul de top, Quadrifoglio, pe care italienii l-au conceput special pentru a lupta de la egal la egal cu BMW M3. Acesta este animat de un motor V6 turbo care reuseste sa ofere mai multa putere decat rivalul german, mai exact 510 CP, iar cu ajutorul fibrei de carbon, care a fost folosita fara retinere pentru plafon capote si cardan, masa totala a masinii nu depaseste 1540 kg.

Cu aceste performante, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio poate accelera pana la 100 km/h in doar 3,9 secunde, depasind iarasi modelul german. Ramane de vazut daca avantajul va ramane doar pe hartie sau se va transpune si in viata de zi cu zi. Italienii par hotarati in incercarea de a-l detrona pe „regele” M3, oferind un set de amortizoare reglabile electronic si un splitter activ care creste aderenta pe virajele rapide.  

{gallery}Alfa Romeo Giulia{/gallery}

Share

Leave a Reply

11 + two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373