Stiri

OFICIAL: Audi Nanuk quattro

De 9 septembrie 2013No Comments

Audi a prezentat conceptul Nanuk, un crossover cu doua locuri si motor central care se vrea o interpretare germana a modelului Italdesign Giugiaro Parcour.

Cu 4.541 mm lungime, 1.990 mm latime si 1.337 mm inaltime, Audi Nanuk quattro dispune de o structura de rezistenta realizata din aluminiu cu componente din plastic armat cu fibra de carbon, fapt care permite mentinerea greutatii la nivelul de 1.900 kg.

Cele patru jante de 22″ sunt incaltate cu anvelope 235/50 pe fata si 295/54 pe spate si sunt toate directoare. Rotile din spate virand la viteza reduca cu pana la noua grade in directia opusa pentru a creste manevrabilitatea.

Suspensia cu perna de aer permite varierea garzii la sol intre 30 mm si 40 mm, masina fiind capabila sa recunoasca tipul terenului pe care se afla si cu ajutorul sistemului GPS si sa ajusteze automat garda la sol.

Puterea provine de la un nou motor diesel amplasat transversat in fata puntii spate. Cei zece cilindri asezati in V ai motorului de cinci ltri produc 544 CP si 1,000 Nm, iar transmisia este asigurata de o versiune imbunatatita a cutiei de viteze automate S-Tronic cu sapte trepte. In ciuda greutatii nu tocmai mici, Audi Nanuk quattro este capabil sa acelereze pana la 100 km/h in doar 3,8 secunde si sa atinga o viteza maxima de 300 km/h, iar motorul diesel este responsabil de consumul mediu de 7,8 l/100 km.

{gallery}Audi Nanuk quattro{/gallery}

Share

Leave a Reply

8 − 6 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373