Stiri

OFICIAL: Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti

De 9 septembrie 2013No Comments

Bugatti a prezentat oficial, cu o zi inainte de inceperea celei de a 65-a editie a Salonului Auto International de la Frankfurt,  noul Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti. Al doilea model din colectia Legend, initiativa inchinata finalului de productie la cea mai rapida masina din lume – Veyron – va fi expus publicului larg in standul marcii alsaciene de la Frankfurt.

 

Bugatti a promis 6 astfel de editii speciale. Jean Bugatti, beneficiarul acestei editii speciale, a fost fiul fondatorului companiei – Ettore Bugatti – si creatorul iconicului Type 57SC Atlantic. Limitat la doar trei exemplare, acest Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse dispune de o caroserie din fibra de carbon vopsita intr-o nuanta speciala de negru si jante din aliaj.

Pentru grila frontala, Bugatti a folosit o rama din platina, in timp ce semnatura lui Jean Bugatti poate fi regasita pe capacul rezervorului. Pielea ciocolatie prezenta din abundenta la interior imbraca volanul, instrumentarul de bord, scaunele, fatetele usilor sau plansa de bord. Pentru a crea o imagine contrastanta, portierele sunt decorate cu emblema „Type 57”,  cusute cu ata din matase bej.

Sub capota regasim un motor W16 de 8.0 litri  cu 1200 cai putere si 1500 Nm, propulsor menit sa asigure supercarului un sprint de doar 2,6 secunde pe intervalul cuprins intre 0 si 100 km/h. Pretul masinii prezente la Frankfurt este de 2,28 milioane de euro.  {gallery}BUGATTI JEAN{/gallery}

Share

Leave a Reply

3 × 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373