Stiri

OFICIAL: Lamborghini va lansa SUV-ul Urus in 2017

De 16 ianuarie 2014No Comments

Stephan Winkelmann, CEO Lamborghini, a declarat ca primul SUV din istoria marcii – Urus – va intra in productie in 2017. Confirmarea modelului Urus a venit inca de anul trecut, iar acum boss-ul Lamborghini confirma comercializarea SUV-ului in 3 ani.

Decizia marcii din Sant’Agata vine pe fondul asteptarilor legate de cresterea pietei SUV-urilor de lux. Urmasul spiritual al clasicului LM002 din anii ’80 va fi construit pe platforma MLB, asemenea viitoarelor generatii Audi Q7, Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg si Bentley SUV. 

Cat despre motorizarea viitorului model Lamborghini, Winkelmann nu a dorit sa ofere nicio informatie. Speculatiile facute in jurul situatiei au sugerat ca trenul de rulare va fi compus dintr-un V8 biturbo care va functiona in paralele cu un sistem hibrid plug in.

Singurul lucru oficial lasat la vedere de oficialul Lamborghini in privinta motoarelor  afirma ca SUV-ul de lux va avea doua optiuni pentru propulsoare.  Stephan Winkelmann a mai anuntat ca livrarile la noul Huracan, inlocuitorul lui Gallardo, vor incepe in a doua jumatate a acestui an.

Share

Leave a Reply

2 × 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373