Stiri

Oficial: Mercedes-Benz S Class Coupe

De 11 februarie 2014No Comments

Constructorul german a prezentat oficial cel mai luxos model cu doua usi din ngama, inaintea lansarii oficiale ce va avea loc la salonul auto de la Geneva.

Dupa imaginea scapata ieri pe net, Mercedes s-a decis sa prezinte detaliile noului coupe S-Class,  cu care da o nota personala si excusivista celui mai mare model din gama.

Pe langa designul eloborat si confortul excelent cu care Mercedes ne-a obisnuit pentru aceasta categorie de automobile, traditia ca fiecare model nou sa aduca o inovatie tehnologica se pastreaza.

Asadar, noul S-Class Coupe este primul automobil de serie capabil sa se incline in viraje asemeni unei motociclete pentru a creste nivelul de confort oferit pasagerilor, prin reducerea acceleratiei laterale. Suspensia pneumatica permite masinii sa se incline cu 2,5 grade, informatiile fiind furnizate de un sistem ce foloseste o camra 3D montata in parbriz si un senzor de acceleratie laterala pentru a putea identifica virajele. Acesta functie este integrata in sistemul Magic Body Control, ce a debutat pe noua generatie S-Class, si poate fi activata daca viteza masinii este intre 30 km/h si 180 km/h.

Mercedes S Class Coupe va inlocui modelul CL, eliminand astfel confuziile create, urmand sa fie porezentat publicului luna viitiare la salonul auto dela Geneva.

Constructorul a an umtat ca in momentul lasnsarii va fi disponibila doar varianta S500 Coupe ce va fi animata deun motor V8 bi-turbo de 4,7 litri ce produce 455 CP si 700 Nm. Vor urma versiunile S600 si S63 AMG, acesta din urma avand sub capota un V8 de 5,5 litri capabil sa ofere 593 CP si 900 Nm.

O alta premiera adusa de noul S Class Coupe, ce va fi pe placul unei anumite clientele, este posibilitaea de a opta pentru faruri ce contin 47 de cristale Swarovski, 17 pentru luminite de zi, iar restul de 30 fiind folosite pentru semnalizatoare.

Mercedes anunta ca noul model va fi disponibil in shwroom-uri incepand cu a doua jumatata a anului.

http://www.youtube.com/watch?v=eNXS8viLxvg

http://www.youtube.com/watch?v=ZKy3Izv_ym4

http://www.youtube.com/watch?v=6Nq9WXOzmYQ

http://www.youtube.com/watch?v=tn-Jk_IcoVk

{gallery}Mercedes S Class Coupe{/gallery}

Share

Leave a Reply

five × 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373