Stiri

OFICIAL: Noua Mazda2

De 17 iulie 2014No Comments

Mazda a dezvăluit astăzi faptul că a început producţia pentru noua generaţie super-mini Mazda2, la uzina Hofu, aflată la sud-est de Hiroshima. Al patrulea model al generaţiei dispune de întreaga gamă de tehnologii ultra eficiente SKYACTIV, sub designul energic „KODO – Sufletul Mişcării”.

Cu o combinaţie câştigătoare între performanţă, economie de combustibil, siguranţă şi plăcerea de a conduce, noua Mazda2 are potenţialul de a deveni la fel de populară ca celelalte modele din gamă – Mazda CX-5, Mazda6 şi Mazda3. De la noua Mazda, ce îmbunătăţeşte tehnologia şi ergonomia regăsite pe modele din gamă, se aşteaptă să ridice standardele în segmentul B, cel mai important în Europa, din punct de vedere al cotei de piaţă.

Noua Mazda2 va avea premiera în Europa cu un motor nou diesel cu cilindree mică şi emisii reduse, SKYACTIV-D 1.5, precum şi cu diferite versiuni de propulsie ale motorului pe benzină SKYACTIV-G 1.5. Alături de caroseria SKYACTIV, şasiul, transmisia manuală şi automată, noul model este dotat de asemenea cu sistemul inovativ de conexiune, MZD Connect, tehnologia premium de siguranţă, i-ACTIVESENSE, dar şi un interior extrem de spaţios şi rafinat. 

Apreciată constant pentru calitate şi fiabilitate, peste 2.4 milioane de modele Mazda2 au fost vândute la nivel global, de la lansarea din 1996. Odată cu noua generaţie, Mazda aduce şoferilor din întreaga lume o interpretare nouă şi entuziastă a maşinilor super-mini.{gallery}Mazda2{/gallery}

Share

Leave a Reply

5 + 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373