HighlightStiri

OFICIAL: Noul BMW Seria 6 Gran Turismo

De 14 iunie 2017No Comments
;;;;;;;;;;

BMW a prezentat oficial noul Seria 6 Gran Turismo, inlocuitorul lui Seria 5 GT. Noul Seria 6 GT repara problemele de design ale inaintasului sau, cea mai mare critica adusa fostului model desprins din Seria 5.

Pentru a echilibra estetic noul Seria 6 Gran Turismo, dimensiunile modelului au scazut pana la o lungime de 5 091 mm iar inaltimea a scazut cu 21 mm. Spatele masinii a fost coborat cu 64 mm. In afara dimensiunilor mult mai compacte, noul model Gran Turismo se evidentiaza printr-o grila marita, flancata de blocuri optice cu LED-uri, geamuri fara rame, guri de aerisire pentru aripile fata si stopuri de lumini cu design tridimensional.

La interior, BMW a ales sa ofere continuitate fostului Seria 5 GT, dar a marit capacitatea portbagajului la 610 litri. Display-ul central de 10,25 inch reprezinta la randul sau o noutate si este prevazut cu sistemul iDrive cu voice si gesture control.

Clientii care vor mai multa putere au la dispozitie versiunea  640i Gran Turismo, cu motor de 3 litri si 6 cilindri in linie capabil sa dezvolte 265 cai putere si un cuplu maxim de 620 Nm. Prevazut cu xDrive, modelul poate accelera de la 0 la 100 km/h in 6 secunde.

Share

Leave a Reply

2 − 2 =