HighlightStiri

Oficial: Noul BMW X3, pentru prima data cu versiune de performanta M

De 26 iunie 2017No Comments
;;;;;;;;;;;

BMW a prezentat astazi noua generatie a SUV-ului X3, mai mare, mai confortabil, mai eficient si mai sigur, dupa cum anunta marca bavareza. In plus, noul BMW X3 vine si cu prima versiune de performanta – M40i – di n istoria SUV-ului compact.

Noul X3 aduce un nou design, un ampatament cu 5,5 cm mai mare si o rata a distributiei greutatii de 50:50 intre cele doua axe. Din punct de vedere estetic, X3 devine primul BMW care beneficiaza de grila kidney in varianta tridimensionala, cu stopuri de lumini care merg pe aceeasi idee vizuala, guri de evacuare duble si o linie coborata a acoperisului cu un mic eleron lipit de ea. BMW sustine ca noul sau model devine astfel mult mai muscular.

La interior, modelul beneficiaza standard de scaune sport cu memorie, dar si de un design orientat catre sofer, in care domina formele hexagonale, clima tri-zonala,  scaune fata ventilate, acoperis panoramic, un portbagaj generos si spatiu interior superior actualului model. Pentru prima data, gama lui X3 primeste nivelul de echipare Luxury Package, care transforma masina substantial si nu doar la nivelul jantelor de 19 sau 20 inch, cat si al grilei cromate, pragurilor laterale si altele.

Tot o premiera este versiunea X3 de inalta performanta, X3 M Performance beneficiind de un motor 3.0 cu 6 cilindri in linie, 355 cai putere, si un plus de 23 procente in cazul acceleratiei fata de predecesorul sau X3 xDrive35i. BMW X3 M40i accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,6 secunde si atinge viteza maxima de 250 km/h.

Share

Leave a Reply

20 + eleven =