HighlightStiri

OFICIAL: Noul Mercedes-Benz X-Class pick-up

De 19 iulie 2017No Comments
;;;;;;;;;;;

Mercedes a prezentat oficial noul model X-Class, intrand astfel pe segmentul de piata al modelelor pick-up. Catalogfat drept primul pick-up premium, X-Class dispune de o grila masiva flancata de blocuri optice cu LED-uri, aripi musculare, scut de plastic si stopuri de lumini verticale.

Mercedes-Benz anunta ca noul sau model va fi disponibil in trei versiuni:  X-Class Pure, inchinat utilitarului, X-Class Progressive, pentru consumatorul de rand, si X-Class Power, o varianta lifestyle. Indiferent de varianta, X-Class vine cu un pat pliabil si o bena prevazuta cu priza de 12 volti pentru echipamente electrice.

Bena se poate deschide, gratie configuratiei stabilite pentru bara spate, la 180 de grade. Interiorul nu abunda de lux, insa vine cu un volan in trei spite sau guri de ventilare circulare. In versiunile de top, modelul pick-up vine cu scaune imbracate in piele, plansa de bord cu insertii de lemn sis istem multimedia cu display de 8,4 inch.

Noul Mercedes X-Class este disponibil cu doua motorizari, un 2.3 litri diesel cu 160 cai putere si un biturbo diesel cu 190 cai putere. Urmeaza sa fie lansate si alte motorizari precum X 200 cu 165 cai putere sau X 350 cu motor V6 de 260 cai putere si 550 Nm. Noul X-Class este echipat cu tractiune spate, insa poate fi comandat, optional, si cu tractiune integrala.

https://www.youtube.com/watch?v=7aGK4xW2jFM

Share

Leave a Reply

three × five =