Stiri

OFICIAL: Noul Mercedes C Class Coupe

De 14 august 2015No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

5990935422108752832

Cea mai noua generatie C Class este disponibila de acum si in versiunea coupe, insa pentru modelul de top, C63 AMG, mai avem de asteptat putin.

In comparatie cu modelul pe care il inlocuieste, noul C Class Coupe este mai lung cu 95 mm, mai lat  cu 40 mm, iar ampatamentul a castigat 80 mm. Deocamdata ne este prezentata doar versiunea C300 4Matic care are sub capota un propulsor turbo de doi litri capabil sa furnizeze 241 CP, insa ne asteptam ca versiunea coupe sa preia gama de motoare disponibila pe sedan si breack.

Soferul si pasagerii sunt protejati de numeroase sisteme de siguranta. Asa cum ne-a obisnuit pana a cum, Mercedes “arunca in lupta” ultima generatie a pilotului automat adaptiv, sistemele de asistare pentru franarea de urgenta si pentru pastrarea benzii de mers, camera cu vedere de 3600, parcare automata. Ca onoutate, avem un sistem de climatizare care foloseste informatiile GPS-ului pentru a recircula automat aerulla intrarea intr-un tunel.

Informatiile complete despre noul Mercedes C Class Coupe vor fi disponibile cu putin inaintea salonului auto de la Frankfurt, unde se va intalni cu publicul pentru prina oara, urmand ca livrarile pe piata din europa sa demareze pana la sfarsitul acestui an.

Share

Leave a Reply

one × three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373