Stiri

OFICIAL: Toyota a prezentat noul Highlander

De 8 aprilie 2013No Comments

Toyota a prezentat astazi, in cadrul Salonului Auto de la New York, noua generatie a modelului Highlander. Creat pentru a combina rafinamentul cu forta, SUV-ul nipon preia stilul conservator al predecesorului si adopta o grila masiva trapeizoidala.

Partea frontala poate starni multe controverse, fiind mai degraba neatragatoare, insa de la aripile fata incolo, designul lui Highlander este unul evolutiv . Imaginea generala este intregita de adoptarea jantelor de 18 sau 19 inch.

La interior, noul model Toyota, preia limbajul stilistic existent pe RAV4 si aduce ca un plus o serie de insertii din lemn sau accente de satin. Habitaclul este dominat de functiile multimedia, cum ar fi Multi-Information Display sau sistemul Entune infotainment.

Spatios, cu materiale de calitate buna, interiorul dispune de o consola centrala masiva, un bord generos si ofera un confort mai mult decat lacut pasagerilor, mai ales datorita scaderii nivelului de vibratii. Highlander ofera spatiu pentu 7 persoane, iar in caz de nevoie se mai poate instala un scaun pentru inca unul.

Sub capota sunt disponibile trei variante de motorizari: 2,7 litri cu patru cilindri, un V6 de 3.5 litri si o versiune hibrid care are la baza motorul V6. Motorul cu patru cilindri este oferit exclusiv doar cu tractiune fata, iar cel V6 este disponibil atat cu 2WD cat si cu 4WD. Toyota nu a dorit inca sa publice cifrele care atesta performantele noului Highlander.

Share

Leave a Reply

four − one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373