Stiri

OFICIAL: Volkswagen Golf Sportsvan Concept

De 9 septembrie 2013No Comments

Sportsvan Concept va fi prezentat publicului cu ocazia salonului auto de la Frankfurt si propune o versiune mai spatioasa pentru cea mai noua generatie Golf. Conceptul prezentat de Volkswagen este foarte aproape de productia de serie si prefigureaza un succesor, mai ispirat denumit daca se va pastra numele Sportsvan, al modelului Golf Plus.

Cum era de asteptat, “noua generatie” a castigat in dimensiuni, Sportsvan Concept fiind cu 134 mm mai lung decat actuala generatie Golf Plus si cu 83 mm mai lung si 126 mm mai inalt fata de versiunea Golf VII hatchback.

Volumul destinat bagajelor creste cu 74 litri la un total de 498 litri, iar prin culisarea banchetei cu 180 mm se obtin inca 87 litri pentru spatiul de incarcare. Designerii s-au gandit si la obiectele lungi care trebuie transportate si au montat un spatar rabatabil pentru scaunul pasagerului care extinde lungimea maxima la 2.484 mm.

Gama de motoare disponibila are puteri cuprinse intre 85 CP si 150 CP, cel mai economic fiind propulsorul 1.6 TDI de 110 CP care are un consum mediu de combustilbil de doar 3,7 l/100 km. 

[widgetkit id=80]

Share

Leave a Reply

18 − 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373