HighlightStiri

Omagiu MINI pentru personajul animat The Flash

De 3 noiembrie 2020No Comments
;;;;;;;;

MINI sarbatoreste supereroul „The Flash” la Lucca Changes 2020, noua editie a targului international dedicat benzilor desenate, jocurilor, animatiei si fanteziei, care se desfasoara online in perioada 29 octombrie – 1 noiembrie.

„The Flash” este un supererou care, la fel ca MINI, are o poveste de succes lunga. Un personaj care a fost modernizat si transformat, ale carui trasaturi inconfundabile au fost reinnoite, dar ramanand mereu fidel ADN-ului sau.

Caracteristica principala a „The Flash” este viteza extraordinara, mai mare decat viteza luminii, iar anul acesta se implinesc 80 de ani de la prima sa aparitie în SUA în 1940 in numarul Flash Comics.

Supereroul DC apare pe noul MINI Electric. Autorul, Carmine Di Giandomenico, este unul dintre cei mai cunoscuti si activi caricaturisti italieni din intreaga lume. Este foarte familiarizat cu “sprinterul stacojiu”, deoarece a creat peste 34 de numere.

Lucrarea facuta pe MINI Electric este o reinterpretare a copertii istorice a numarului 123. In fundal, la fel ca pe coperta originala a cartii, apare orasul în care au loc toate aventurile „The Flash”: Central City.

Carmine di Giandomenico a combinat o nota foarte plastica si dinamica cu o viteza mare – la fel ca „The Flash” – proiectand complet MINI Electric in doar 10 ore si folosind o tehnică mixta.

Omagiul MINI adus lui „The Flash” la Lucca Comics a fost conceput in sinergie cu Panini Comics – care, incepand din 2020, publica benzile desenate DC Multiverse in Italia. Parteneriatul a fost anuntat in timpul unei conferinte de presa digitale. Acesta va fi distribuit si pe canalele social media ale MINI, Panini Comics si Lucca Changes.

Share