ElectricHighlight

Opel a prezentat utilitara electrica Combo-e

De 20 ianuarie 2021ianuarie 24th, 2021No Comments
; ; ; ; ;

Opel Combo-e este propunerea electrica a nemtilor in segmentul utilitarelor compacte. Bateria de 50 kWh, ii asigura o autonomie de pana la 275 km. Modelul este disponibil in doua lungimi. Versiunea Combo-e cu lungimea de 4,4 metri si ampatament de 2.785 mm poate transporta obiecte cu lungimi de pana la 3.090 mm, avand o sarcina utila de pana la 800 kg si un volum pentru incarcatura de 3,3 – 3,8 mc. Aceasta este, de asemenea, lidera in cadrul segmentului sau datorita capacitatii de tractare de 750 kg.

Varianta extralunga XL de 4,75 m are un ampatament de 2.975 mm si un volum de incarcare de pana la 4,4 mc, putand transporta obiecte cu o lungime de pana la 3.440 mm. Distanta mare intre pasajele rotilor spate din compartimentul cargo este suficienta pentru un europalet, iar varianta extralunga poate transporta doi, unul langa celalalt.
Noul Combo-e poate transporta si persoane. In cazul variantei extralungi XL, versiunea crew van poate oferi locuri confortabile pentru pana la patru pasageri plus soferul.

Motorul electric dezvolta 136 CP si un cuplu de 260 Nm, cu o viteza maxima limitata electronic la 130 km/h. Folosind o statie de incarcare publica de 100 kW, incarcarea bateriei de 50 kWh pana la un nivel de 80% dureaza aproximativ 30 de minute. In functie de piata si infrastructura, modelul Combo-e este echipat standard cu un incarcator de bord puternic trifazat de 11 kW sau un incarcator de bord monofazat de 7,4 kW.

Pentru cei care vor folosi utilitara in conditii mai grele, dar care vor si un plus de motirictate pe suprafete cu aderenta scazuta, Opel le ofera optional configuratia “Santier” si sistemul IntelliGrip. Lista sistemelor de asistenta include si sistemul de control la deplasarea in panta, sistemul de asistenta pentru mentinerea benzii de circulatie si controlul stabilitatii remorcii.

Sistemele de infotainment Multimedia Radio si Multimedia Navi Pro includ un ecran tactil de 8″ si permit integrarea telefonului cu ajutorul Apple CarPlay si Android Auto.

Noul Opel Combo-e va ajunge la reprezentante in toamna (Germania), alaturandu-se modelului Vivaro-e. Urmatorul nou model va fil Movano-e, disponibil, de asemenea, in 2021.

Share