Stiri

Opel Astra Copacabana este o dedicatie de 1 aprilie pentru fanii adevarati ai fotbalului

De 1 aprilie 2014No Comments

Noul Opel Astra Copacabana evocă soarele și pasiunea Braziliei pe drumuri europene. Modelul special este obligatoriu pentru toţi fanii adevăraţi ai fotbalului – de la Rotterdam la Istanbul, de la Ploieşti la Liverpool şi Dortmund. Cu sportivul Astra, Opel îşi continuă angajamentul în fotbalul profesionist internațional. Copacabana este la fel de fermecător ca un vrăjitor cu mingea brazilian și va atrage atenția la fiecare eveniment public din această vară.

Steagul brazilian pe acoperiș, palmieri și linii de dans de-a lungul ușilor – exteriorul deja arată deja temperament sud american. Și, într-adevăr, sub capotă noul motor pe benzină 1.6 Turbo 200 cp/147 kW așteaptă să fie dezlănţuit. Accelerarea de la zero la 100 km/h în 7.9 secunde va lipi șoferul înapoi în scaunul din tapițeria din iarbă adevărată. O capodoperă de măiestrie, designerii de interior ai Opel au utilizat cu succes iarbă originală de pe faimosul stadion Maracanã. Fiecare maşină vine cu un certificat de confirmare a autenticității acesteia. La fel de autentice sunt şi spaţiile pentru picioare umplute cu cel mai fin nisip Copacabana – acest indiciu de plajă este cel care a şi dat numele Astra. Și fiecare ediție specială vine cu o pereche de papuci flip-flops.

Disponibil în tonuri de Samba sau Vuvuzela, claxonul oferă atmosferă adevărată de stadion, la fel ca şi dispenserul băuturilor care mixează caipirinhas rece ca gheața în timpul condusului – fără alcool, desigur. Asta întrucât Cachaca merge direct în rezervor, pe post de turbo cocktail. Astra Copacabana este la fel de brazilian ca Pelé și la fel de german ca Jürgen Klopp – un amestec cu adevărat exotic: pentru doar 24.444,44 euro la 1 aprilie la dealerii Opel!

{gallery}Opel Astra Copacabana{/gallery}

Share

Leave a Reply

17 + three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373