Stiri

Opel Corsa marcheaza 40 de ani de productie cu o editie limitata

De 21 iunie 2022No Comments
; ; ; ; ; ;

Lansat in 1982, Opel Corsa a ajuns la a sasea generatie si a acumulat intre timp vanzari de peste 14 milioane de unitati. Pentru a marca momentul, producatorul a pregatit o editie limitata la 1.982 de unitati, vopsita intr-o noua culoare, denumita Rekord Red, ce aminteste foarte mult de rosul folosit pe modelul Corsa original.

Contrastul este oferit de plafonul negru, ornamentele de culoare neagra,precum emblema Opel Blitz, butonul de deschidere a hayonului si placuta de identificare a  modelului Corsa, situata central. De asemenea, jantele din aliaj usor de 17 inci sunt negru lucios, cu insertii  de gri mat.

La interior, se reinterpreteaza ornamentul original al scaunelor cu tapiterie cu motive tartan. Cumparatorii vor putea, de  asemenea, sa afiseze ei insisi acest model atemporal – fara costuri suplimentare – cu sosetele cu motive tartan in editie limitata cu designul actual, precum si cel al modelului Corsa a original.  Emblema editiei limitate este, de asemenea, unica. Fiecare „Corsa 40 ani” va avea propria placuta numerotata de la 0001 la 1982, situata pe decorul negru al panoului de instrumente de pe partea pasagerului.

Modelul ofera numeroase dotari de confort si  siguranta in dotare standard, de la sistem multimedia compatibil cu Apple CarPlay/Android Auto si farurile LED, pana la sistemele electronice de asistenta, precum alerta de coliziune frontala cu franare automata de urgenta si detectarea  pietonilor.

Share