Stiri

Opel Crossland X a ajuns la 50 000 de comenzi

De 25 august 2017No Comments

Opel Crossland X a convins deja peste 50 000 de clienti din toata Europa. Modelul a putut fi comandat din luna martie, iar primele autovehicule Crossland X au ajuns la reprezentantele Opel abia acum cateva saptamani.

„Suntem foarte incantati de cererea pentru noul Opel Crossland X. Noul nostru crossover are stil, caracter practic si un interior spatios”, a declarat Peter Kuspert, director de Vanzari si Servicii post-vanzare Opel. De asemenea, comenzile pentru tehnologii si optiuni inovatoare sunt o confirmare in plus a filozofiei noastre de a pune la dispozitie unui public larg sistemele inovatoare.”

Aproximativ 50% dintre clienti comanda Crossland X cu camera video pentru marsarier sau camera video panoramica pentru marsarier care mareste unghiul de vizualizare in spatele autovehiculului la 180 de grade. Asa cum ii sta bine unui autovehicul predestinat pentru mediul urban, 40% dintre clientii Crossland X solicita si Asistent fata si spate la parcare, in timp ce aproape unu din patru aleg ultima generatie a Asistentului avansat la parcare. Acest sistem recunoaste locurile de parcare adecvate si parcheaza automat autovehiculul. Poate, de asemenea, sa scoata automat autovehiculul din locul de parcare. In ambele cazuri, soferul trebuie doar sa actioneze pedalele.

Aproape unul din cinci autovehicule este comandat cu faruri LED integrale, ceea ce asigura o vizibilitate de exceptie pe intuneric si scaune AGR pentru sofer si pasagerul din fata.

Din cele 50.000 de comenzi pentru noul Crossland X, cea mai populara echipare este cea superioara, Innovation, iar aproape toate comenzile pentru acest model solicita acoperis contrastant si caroserie in doua culori.

Share

Leave a Reply

eight + 11 =