Stiri

Opel Crossland X este „Cel mai bun din clasa sa in 2017” la testele Euro NCAP

De 12 ianuarie 2018No Comments

Euro NCAP a anuntat premiile „Cel mai bun din clasa sa in 2017” si Opel Crossland X, crossoverul din segmentul B, a fost declarat castigator la categoria sa. In cadrul clasamentelor de siguranta publicate in noiembrie anul trecut, Euro NCAP a acordat Crossland X punctajul maxim de cinci stele la cele patru categorii evaluate: protectia adultilor, protectia copiilor, protectia pietonilor si sistemele de asistenta pentru siguranta.

Crossland X s-a descurcat excelent in special in cadrul testelor de impact lateral, unde a obtinut punctajul maxim atat in ceea ce priveste protectia adultilor, cat si a copiilor.

Pe langa echipamentele de siguranta din dotarea standard, cum ar fi sistemul de avertizare privind somnolenta soferului si sistemul de avertizare privind parasirea benzii de circulatie, Opel Crossland X ofera si unele inovatii optionale pentru sporirea sigurantei in timpul deplasarii: sistemul de avertizare privind o coliziune frontala cu detectarea pietonilor si franare automata de urgenta, sistemul de detectare a somnolentei soferului, farurile LED integrale de inalta tehnologie, camera video pentru marsarier cu vedere panoramica la 180 de grade si asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral sunt doar cateva dintre acestea.

Agil si compact la exterior, deosebit de spatios si versatil la interior, disponibil in doua culori si avand un aspect modern de SUV, Opel Crossland X a convins deja peste 80.000 de clienti din toata Europa de la lansarea sa pe piata in 2017.

Share

Leave a Reply

5 × one =