Stiri

Opel Grandland facelift porneste de la 27.250 euro in Germania. Comenzile in Romania se deschid curand.

De 12 iulie 2021No Comments

Opel Grandland facelift are un pret de pornire in Germania este de 27.250 euro, TVA inclus. In Romania, se va putea comanda in curand. Echiparea standard a intregii game include avertizare de coliziune frontala cu franare automata de urgenta, detectarea pietonilor, avertizare la parasirea accidentala a benzii de rulare, recunoasterea semnelor de circulatie, detectarea starii de oboseala a soferului si cruise control. In ceea ce priveste motorizarile, Opel a anuntat ca versiunea plug-in hybrid figureaza in oferta, cel mai probabil fiind vorba despre sistemul folosit la modelul non-facelift, 4×2 de 225 CP si 4×4 de 300 CP si autonomie pur electrica de aproape 70 de km.

Opel Grandland se aliniaza noii directii de design si de tehnologie pe care au introdus-o Mokka si Crossland. Iar aici este vorba in primul rand de noul calandru Vizor, ce integreaza intr-un singur element vizual grila, emblema Opel Blitz si tehnologii de ultima ora, precum farurile IntelliLux LED® Pixel. La interior apare noul cockpit Pure Panel, format din doua ecrane mari unite intr-o singura unitate. Particulariatea sa este ca displayul de 10 inci de pe consola centrala este orientat catre sofer. 

In combinatie cu transmisia automata este disponibil sistemul Highway Integration Assist. Folosind o camera video si senzori radar, acesta combina sistemul cruise control adaptiv cu pozitionarea activa pe banda de rulare si functia „Stop & Go”. Grandland facelift ofera in plus si alte sisteme de asistenta, printre care camera panoramica 360 de grade si sistemul de monitorizare a punctului mort.

Share