Stiri

Opel Grandland X: oferta speciala la 17.578 euro cu TVA

De 16 ianuarie 2018No Comments

Campania de lansare a noului  Opel Glandland X  incepe astazi si propune o oferta speciala pentru publicul din Romania, preturile modelului pornind acum de la 17.578 euro cu TVA.

Grandland X cu o lungime de 4,48 metri propune o multitudine de tehnologii inovatoare care vizeaza siguranta, confortul si spiritul practic.

Portofoliul sau de sisteme de asistenta si tehnologii ultramoderne este de prima clasa: farurile LED adaptive, sistemul de avertizare privind o coliziune frontala cu franare automata de urgenta si detectarea pietonilor, sistemul de detectare a somnolentei soferului s sistemul avansat de asistenta la parcare sunt numai cateva dintre acestea.

La interior, scaunele fata ergonomice certificate de AGR, volanul si scaunele fata si spate incalzite sporesc nivelul de confort. Accesul facil la portbagaj este asigurat de hayonul cu actionare electrica ce poate fi deschis si inchis prin simularea unei miscari de lovire cu piciorul sub bara de protectie spate.

In plus, soferii si pasagerii Grandland X sunt intotdeauna bine conectati datorita sistemelor IntelliLink de ultima generatie compatibile cu aplicatiile Android Auto si Apple CarPlay.

Share

Leave a Reply

18 + 10 =