Stiri

Opel Insignia si Crossland X: Test drive cu premii in reteaua Opel

De 11 septembrie 2017No Comments

Evenimentul Opel se va desfasura sub numele de Testul Invingatorilor, pentru ca publicul larg va avea posibilitatea sa testeze cele mai noi modele Opel, recent premiate de publicatii de prestigiu din Europa la testele auto comparative si in acelasi timp sa devina ei insisi castigatorii unor premii foarte tentante.

Cei care vor testa noile modele Opel Insignia si Crossland X, in perioada 22-23 septembrie vor putea castiga unul din cele douazeci si sase de drive teste de weeekend cu unul din modelele testate, iar cei care achizitioneaza un model Crossland X sau noul Opel Insignia pot castiga o vacanta in Mauritius.

Cele doua modele care au ajuns in aceasta vara in centrele Opel din tara aduc tehnologii noi in segmentele din care fac parte. Opel are ca obiectiv democratizarea tehnologiilor de varf disponibile, de regula, in segmente premium.” afirma Cristian Milea, Country Director Opel Romania.

Lansarea Crossland X marcheaza intrarea Opel intr-un nou segment SUV, aflat in plina expansiune. Un alt SUV Opel, Grandland X, va fi lansat in Romania pana la sfarsitul anului. Noul model va consolida un portofoliu Opel de SUV-uri, complet si extrem de competitiv”, mai declara acesta.

Ca si noul Insignia, Opel Crossland X, a inregistrat peste 50.000 de comenzi la scurt timp de la lansarea sa in Europa.

Share

Leave a Reply

five × 1 =