Stiri

Opel, la al 4-lea an consecutiv de cresteri in Romania

De 10 ianuarie 2018No Comments

Opel Romania inregistreaza in 2017 o crestere de 14% a vanzarilor de automobile noi. Mai mult, performanta vine in conditiile in care aceasta piata a crescut cu doar 7% conform datelor disponibile pentru 2017. In termeni de unitati, anul trecut, s-au inmatriculat 6 509 autovehicule Opel, cu aproape 800 de unitati mai mult decat in 2016.

Factorii principali care au contribuit la obtinerea rezultatului sunt mixul bun de modele al gamei si acoperirea unor segmente noi de piata aflate in plina crestere. Prin lansarea modelelor Crossland X si Grandland X marca din Russelsheim a adaudat doua noi autovehicule in segmentul de succes SUV / CUV (Crossover Utility Vehicle), mentioneaza marca germana intr-un comunicat de presa.

Anul trecut Opel a lansat in Romania cinci modele noi, acestea fiind noul varf de lance, Insignia, in versiunile GS, Sports Tourer, Country Tourer si CUV-urile Crossland X si Granland X.

„Performanta atinsa in anul care tocmai s-a incheiat confirma o evolutie constanta a marcii pe piata din Romania, 2017 fiind al patrulea an consecutiv de crestere a vanzarilor in Romania.” a afirmat Cristian Milea, Country Director Opel Romania.

Luna decembrie a adus rezultate excelente pentru marca, Opel inregistrand o crestere a inmatricularilor de 6% fata de intervalul echivalent al anului precedent, in timp ce piata a scazut cu 27%, context ce a dus marcii din Russelsheim o cota de piata de 6,26%.

Share

Leave a Reply

twenty − 11 =