Stiri

Opel, marca cu cea mai mare crestere din top 10 in Romania

De 5 aprilie 2018No Comments

La finalul primului trimestru al acestui an, Opel Romania inregistreaza cea mai mare crestere a numarului de autovehicule inmatriculate, din top 10, cca +56%, conform datelor rapoartelor zilnice de inmatriculari autovehicule noi (PC + LCV), disponibile la aceasta data.

Rezultatul obținut in contextul in care piața inregistreaza o crestere de doar 19% fața de primul trimestru al anului trecut, marcheaza al cincilea an consecutiv de crestere in Romania pentru Opel.

Daca ne raportam la numarul de unitați, marca germana a inmatriculat in primul trimestru al acestui an cca 1.897 de modele, in timp ce anul trecut, in aceeasi perioada, inregistra 1.214.

“Cresterea constanta din ultimii ani are la baza o oferta deosebit de competitiva si introducerea de noi modele in gama, precum SUV-ul de clasa B, Crossland X, si cel de clasa C, Grandland X. Pe langa acesti factori, un atu important al marcii din Russelsheim il constituie filosofia sa, aceea de a aduce in segmentul autovehiculelor de volum tehnologii inovatoare, disponibile, de regula, in segmente premium”, a declarat Cristian Milea, Country Director Opel Romania.

Share

Leave a Reply

two × 4 =