Stiri

Opel prezinta noul model Combo Life

De 19 februarie 2018No Comments
; ; ; ; ;

Opel isi continua ofensiva de produse prin lansarea celei de a 5-a generatie a modelului Combo Life. Are un volum mare, este practic si versatil, are una sau doua usi glisante si poate fi comandat in versiunea scurta (4,40 metri) sau lunga (4,75 metri) si cu cinci sau sapte locuri.

Remarcabil este faptul ca Opel Combo Life ridica stacheta in materie de ambitie tehnologica in acest segment si duce nivelul de siguranta si confort in alta dimensiune. Este echipat cu sistemele de asistenta tehnica binecunoscute din segmentele compact sau SUV, precum sistemul de detectare a somnolentei soferului, camera video pentru marsarier cu vedere panoramica la 180°, afisajul pe parbriz, IntelliGrip si dotari de confort precum scaune cu incalzire si volanul din piele incalzit. Unul dintre noi venitii in portofoliul Opel de sisteme de asistenta este Sistemul de protectie a partii laterale. Acesta ajuta soferii in virajele la viteze scazute.

Tehnologii si sisteme de asistenta ultramoderne si practice

Noul Opel Combo Life sporeste semnificativ numarul de dotari de confort si siguranta, ridicand considerabil stacheta in segmentul sau. Opel a inteles dorinta clientilor de a face solutiile tehnologice de top accesibile pentru familii si l-a echipat cu o gama vasta de tehnologii utile in calatoriile zilnice.

Combo Life ofera, de asemenea, sisteme de infotainment de ultima generatie, compatibile cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto, cu ecrane tactile color capacitive de pana la opt inch.

Ideal pentru familii

Modelul este disponibil in versiunea standard cu lungime de 4,4 metri sau cea mare, mai lunga cu 35 de centimetri, oferita optional cu doua usi spate glisante. Ambele variante au o inaltime de 1,8 metri si ambele configuratii vor fi disponibile cu cinci sau sapte locuri, astfel incat si familiile mari cu cei doi caini golden retriever sa se bucure de spatiu si confort.

Transportarea unei cantitati mari de bagaje, de echipamente sportive sau chiar a cainilor de talie mare catre o destinatie de vacanta va fi foarte simpla pentru posesorii de autovehicule Opel Combo. Versiunea cu lungime standard si cinci locuri are un volum minim de 597 de litri. Persoanele care au nevoie de mai mult spatiu pot opta, de asemenea, pentru ampatamentul lung cu un volum minim al portbagajului de 850 de litri.

Cu toate acestea, Combo Life nu este doar un autovehicul utilitar pentru famillii. Poate fi si un autovehicul de transport de mici dimensiuni. Cu scaunele spate pliate, volumul portbagajului la versiunea standard este de peste trei ori mai mare, ajungand la 2.126 de litri.

Comparativ cu alte autovehicule din segment, Opel Combo Life are o consola fata mai scurta si o capota mai inalta. Are un aspect mai echilibrat, robust si increzator. Partea din fata etaleaza insemnele tipice Opel, cu detaliile sculpturale ce sporesc ideea de precizie si soliditate. Pasajele late ale rotilor conectate prin pragurile laterale subliniaza, de asemenea, soliditatea modelului Opel Combo Life. Partea din spate a autovehiculului este foarte liniara, urmand un design vertical ce scoate in evidenta caracterul practic al autovehiculului si incadreaza deschiderea generoasa a portbagajului.

La interior, ergonomia postului de conducere a jucat un rol decisiv, rezultand un spatiu bine organizat, in care toate comenzile sunt usor de gasit si actionat de catre sofer. Consola centrala este impartita in mod clar in trei zone diferite. In partea superioara, sistemul de infotainment ocupa majoritatea spatiului. Mai jos, soferul gaseste comenzile pentru incalzire si ventilatie, iar in sectiunea inferioara exista suficient spatiu de depozitare pentru o sticla de 0,5 litri.

Cat priveste motorul, clientii Opel Combo Life vor putea alege dintr-o varietate de motoare pe benzina si diesel, supraalimentate si cu injectie directa. Toate unitatile combina placerea de a conduce cu un nivel redus al consumului de carburant. Motoarele sunt combinate cu transmisii manuale cu cinci sau sase trepte, fiind disponibila optional si o transmisie automata cu opt trepte, o premiera in acest segment.

Share

Leave a Reply

1 × 5 =