Stiri

Opel Romania: marca cu cea mai mare crestere in primele doua luni ale anului

De 9 martie 2018No Comments

Dupa ce la finele anului trecut Opel marca al patrulea an consecutiv de crestere a numarului de autovehicule comercializate pe piata romaneasca si dupa un inceput in forta in 2018 cu o urcare pe locul trei in clasamentul celor mai vandute marci, Opel Romania inregistreaza cea mai mare crestere a inmatricularilor in primele doua luni ale anului.

Crestere record de 59% fata de anul trecut

Datele confrom rapoartelor de inmatriculari autoturisme (PC), disponibile la aceasta data arata o crestere record de cca 59%  pentru Opel in primele doua luni ale anului, marca din Russelsheim inregistrand cea mai mare crestere din top 10.

Tot in acest interval, totalul inmatricularilor Opel pe segmentele automobilelor si utilitarelor usoare (PC + LVC) a inregistrat o crestere de 56%. Raportata la numar de unitati, performanta Opel (PC + LVC) inseamna 1364autovehicule inmatriculate anul acesta, fata de 874 in aceeasi perioada a anului trecut.

Rezultatul excelent se datoreaza ofertei deosebit de competitive, dar si acoperirii de noi segmente prin introducerea de noi modele in gama, precum SUV-ul de clasa B, Crossland X si cel de clasa C, Grandland X.

Patru ani consecutivi de crestere in Romania

Rezultatele deosebit de bune din ultimii 4 ani au la baza si succesul filosofiei Opel, aceea de a oferi tehnologii care de regula sunt limitate la clasa premium, unui numar cat mai mare de clienti. Aceasta abordare a atras noi clienti pentru marca din Russelsheim in ultimii ani. Tehnologii de siguranta de top, infotainment si conectivitatela nivel de clasa premium si un design placut au punctat invariabil in deciziile clientilor.

Share

Leave a Reply

fourteen + 16 =