Stiri

Opel va produce in serie Astra Extreme

De 11 martie 2014No Comments

Salonul Auto de la Geneva, deschis inca publicului larg, a fost unul al hot-hatchurilor. Modelele de inalta performanta, fie ele si sub forma de concept, au cunoscut cele mai interesante reprezentantii prin Seat Leon Cupra, Honda Civic Type R concept, Volkswagen Scirocco R si Golf GTE, Audi S1 sau Abarth 695 Biposto.

Dar poate cel mai interesant a fost Opel Astra OPC Extreme. Extreme este in esenta o masina de curse construita pentru drumurile publice, o versiune de sosea a bolidului Astra OPC Cup.

Vehiculul dispune de un motor turbo cu 2.0 litri si 300 cai putere. Chiar daca a luat nastere ca un studiu de design, entuziasmul publicului i-a determinat pe cei de la GM, proprietarii Opel, sa aprobe deja productia lui in serie.

Opel va construi, in functie de cerere, cel putin 50 si maxim 300 de exemplare, conform informatiilor preliminare existente pana acum. 

Share

Leave a Reply

twelve − 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373