HighlightStiri

Noul Opel Vivaro Combi, pentru mai multa mobilitate

De 19 mai 2020No Comments
; ; ; ; ;

Opel a diversificat oferta de autovehicule utilitare dedicate transporului de persoane cu Vivaro Combi. Acesta este oferit in trei variante de lungime, de 4,60 m, 4,95 m sau 5,3 m. Fiecare poate primi pana la noua persoane si cele mai multe variante au o inaltime de 1,90 m pentru a putea avea acces si in parcarile subterane.  Vivaro Combi este echipat cu motoare turbodiesel, echipate cu tehnologie de reducere catalitica selectiva (SCR), dezvoltand puteri intre 102 CP si 150 CP.

La interior sunt disponibile diferite configuratii ale scaunelor pentru al doilea si al treilea rand, variind de la formatul monobloc la un layout cu scaune pliabile in proportie de 1:3/2:3. Sunt prezente sistemele de infotainment  „Multimedia Radio” si „Multimedia Navi Pro”, prevazute cu ecran tactil color si control vocal, ambele sisteme fiind compatibile cu Apple CarPlay si Android Auto.

Preturile pornesc de la doar 22.215 euro, TVA inclus pentru versiunea cea mai scurta de caroserie (4.60 m lungime, capacitate maxima pentru bagaje de 3.6 metri cubi). Varianta intermediara, de 4.95 m lungime este disponibila de la 22.815 euro, capacitatea portbagajului crescand pana la 4,2  mc. In fine, Vivaro Combi lung aduce 4,9 mc pentru bagaje si are un pret de pornire de 24.495 euro. Pe langa usa glisanta din partea pasagerului (standard), este disponibila una optionala si pe latura stanga, in vreme ce la partea din spate, clientii pot opta pentru usile batante cu deschidere la 180 de grade sau pentru hayon, fara cost suplimenar.

Share

Leave a Reply

thirteen + one =