Stiri

Opel Zafira Tourer primeste motorul 1.6 SIDI Turbo

De 17 octombrie 2013No Comments

Opel a echipat modelul Zafira Tourer cu  noul motor 1.6 SIDI Turbo care, cu cei 200 CP pe care ii produce, transforma monovolulul german in cel mai puternic model din clasa sa.

Noul motor de patru cilindri si 1,6 litri produce 200 CP si un cuplu maxim de 300 Nm, performante ce permit masinii sa accelereze pana la 100 km/h in 8,9 secunde si sa atinga o viteza maxima de 225 km/h. Transmisia se face prin intermediul unei noi cutii de viteze manuale cu sase trepte.

Cei care vor astfel de performante pe un monovolum trebuie sa se astepte la un consum mediu de combustibil de 7 l/100 km, conform declaratiilor constructorului, iar emisiile de CO2 au o valoare de 164 g/km.

“Semnatura” noului model este destul de discreta, pe langa inscriptia “Turbo” cu litere rosii, singurele elemente care atrag atentia sunt jantele cu diametru maxim de 19” si esapamentul dublu.

Opel Zafira Tourer 1.6 SIDI Turbo va fi disponibil incepand de luna viitoare, insa Opel nu a cominicat inca pretul masinii, in afara de faptul ca acesta va fi ‘foarte comeptitiv”.

Share

Leave a Reply

three + 11 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373