Stiri

Pantofi Audi in editie limitata, copiii nevoiasi ii vor primi

De 4 iunie 2015No Comments

Audi si TOMS au incheiat un parteneriat prin care vor face impreuna pantofi. Mai precis, intelegerea dintre cele doua branduri presupune productia de pantofi sport care pot fi achizitionati exclusiv de cei care isi cumpara o masina in cadrul Summer of Audi Sales Event care tine pana pe 4 august.

Editia limitata de pantofi Alpargata se remarca prin panza gri de la exterior pusa in evidenta de cusaturile cu ata rosie si logo-ul Audi.  Incaltarile vor avea atat dimensiunile de adulti cat si cele de copii, in cadrul acestui parteneriat, cele doua companii urmeaza sa doneze peste 55.000 de perechi pentru copii in nevoie.

Acest gest caritabil este indreptat catre copii saraci din America iar Audi doreste sa-si implice si noii clienti in procesul de donatie. 

Anuntul acestui parteneriat a fost facut de Loren Angelo, directorul de marketing a diviziei Audi din Statele Unite ale Americii. 

Share

Leave a Reply

twenty + seven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373