Stiri

Paris LIVE: Audi prezinta noul A1

De 3 octombrie 2018No Comments
;;;;;;;;;;

La 8 ani distanta de la aparitia primei generatii, Audi revine cu o noua generatie a modelului A1 Sportback, de data aceasta mai mare, mai rapida si mai buna.

Cu o lungime de 4,03 metri, o latime de 1,74 metri si o inaltime de 1,4 metri, Audi A1 se pozitioneaza ca o masina perfecta pentru oras. Noile dimensiuni ajuta extrem ocupantii care se pot bucura de acum de mai mult spatiu interior la toate capitolele, inclusiv pentru bagaje.

Clientii vor putea alege, in functie de varianta de echipare, intre jantele de 15, 16 sau 17 inch si vor beneficia standard de un sistem de infotainment cu display de 8.8-inch MMI Touch. Optional, se poate comanda un display de 10,1 inch.

La capitolul motorizari, Audi pastreaza linia conservatoare a grupului si se evidentiaza in primul rand cu motorul 1.4 litri in 4 cilindri cu 200 cai putere, disponibil doar cu transmisia S-tronic. Pentru cei care doresc versiunea standard, Audi pune la dispozitie motorul 1.4 in 3 cilindri cu 95 cai putere si cutie manuala in 6 trepte. Optional, Audi pune langa acest propulsor si transmisia cu dublu ambreiaj S-tronic. Audi a anuntat ca noul A1 va debuta pe piata spre finele acestui an.

Share

Leave a Reply

15 − one =