HighlightStiri

Paris LIVE: Dacia Duster primeste noul motor 1.3 litri cu 150 CP

De 2 octombrie 2018No Comments
;;;;;;;;

Dacia a prezentat astazi in cadrul Salonului Auto de la Paris cateva noutati substantiale aduse in gama modelului SUV Duster. In contextul implementarii noului ciclu de testare al emisiilor, Dacia anunta o noua motorizare pentru Duster: 1.3 litri benzina.

Noul propulsor dezvoltat de Renault-Nissan si Daimler va veni cu un filtru de particule si va echipa Duster-ul in doua versiuni, cu 130 de cai putere si 150 cai putere si 250 Nm. In toamna acestui an, Duster 1.3 litri va fi disponobil doar in varianta cu tractiune fata, urmand ca varianta cu tractiune integrala sa soseasca in prima parte a anului viitor.

In plus, sistemul de infotainment MediaNav Evolution de pe Dacia va primi o noua versiune pana la finele lui 2018, urmand sa fie compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto. Mai mult, sistemul va implementa o serie de aplicatii precum Waze, WhatsApp si Spotify iar pretul va ramane neschimbat.

Standul Dacia de la Paris mai cuprinde trei exemplare Sandero Stepway grupate sub editia speciala „New Very Limited Series”, finaliste unui concurs de design organizat de Dacia. Designul castigator ales in urma voturilor publicului, sustinut in perioada 2-13 octombrie, va fi concretizat intr-un model disponibil in editie limitata.

Share

Leave a Reply

two × 5 =