Stiri

Paris LIVE: Mercedes dezvaluie noul B-Class

De 2 octombrie 2018No Comments
;;;;;;;;;;;;;;

Mercedes-Benz si-a marit astazi, la Salonul Auto de la Paris, familia de modele prin prezentarea noii generatii B-Class.  Asa cum era de asteptat, noul B-Class preia limbajul de design adoptat in ultimii ani de Mercedes si devine un model mult mai matur decat predecesorul sau.

Redesenarea spatelui si partii frontale, implementarea noilor linii stilistice musculare, coborarea plafonului si reducerea dimensiunilor spatelui fac din noul Mercedes-Benz B-Class un minivan mult mai atractiv. Clientii vor putea opta pentru blocuri optice cu LED-uri, eleron spate sau o paleta de jante care pleaca de la 16 inch si ajunge la 19. Modificarile estetice au dus la un coeficient aerodinamic „best in class” pentru noul B-Class dar si o pozitie mai inalta la volan.

La interior, minivan-ul copiaza plansa de bord existenta pe A-Class Sedan, remarcandu-se prin cele 5 guri de ventilatie, luminile ambientale si cele doua display-uri. Ampatamentul a crescut cu 30 mm, motiv suficient pentru ca ocupantii sa se bucure de mai mult spatiu la toate capitolele. Preluand o serie de tehnologii de pe limuzina S-Class, noul B-Class se poate bucura, doar in anumite conditii, de functii semi-autonome de condus.

Sub capota, Mercedes anunta o serie de motirzari imbunatatite. Gama diesel nu scapa de propulsorul 1.5 dCi cu 115 cai si 260 Nm, la care se adauga motorul 2.0 cu 150 sau 190 cai putere. Doua motorizari in 4 cilindri compun gama de propulsoare pe benzina, ambele de 1.33 litri, disponibile cu 134 sau 161 cai putere.

Share

Leave a Reply

sixteen − three =