Stiri

Paris LIVE: Premiera mondiala pentru noul Hyundai i30 Fastback N

De 2 octombrie 2018No Comments
;;;;;;;;;;

Noul i30 Fastback N, prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris 2018, este cel de-al doilea model al Diviziei de Performanta Hyundai din Europa, dupa i30 N, i30 Fastback N ingloband caracteristicile dinamice ale versiunii hatchback i30 N in cinci usi.

Odata cu lansarea noului coupe ne angajam sa raspundem unor noi provocari, introducand in gama Hyundai modele cu puternic impact emotional”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, vicepresedinte Marketing si Produs Hyundai Motor Europa HQ. “Motorul puternic si sasiul atent proiectat au fost concepute pentru a extinde gama ultra performanta si pentru a consolida succesul modelului i30 N in cinci usi.”

In cadrul standului Hyundai de la Paris, modelul i30 N va fi prezentat cu echiparile “N Option” si pachetul “N Line”, care vor oferi clientilor Hyundai posibilitati multiple de personalizare. Cu aceasta ocazie vor fi expuse si modelele i20 Coupe WRC din Campionatul Mondial de Raliuri si i30 N TCR din Seria Internationala de Turisme TCR.

In cadrul salonului va fi expusa si gama eco formata din Kona Electric si Nexo, precum si Ioniq.

Share

Leave a Reply

2 + nine =