Stiri

Paris LIVE: Renault impresioneaza prin conceptul autonom EZ-ULTIMO

De 2 octombrie 2018No Comments
;;;;;;;;

La Salonul Auto de la Paris, Renault a prezentat astazi EZ-ULTIMO, un concept de vehicul-robot autonom, electric, conectat si o solutie de mobilitate de tip car-sharing, oferind o experienta de calatorie premium. Disponibil la cerere, pentru o zi sau doar pentru o ora, EZ-ULTIMO se adreseaza oamenilor care îsi doresc un moment privilegiat pentru o calatorie prin oras sau pentru o experienta turistica exclusiva. Se adreseaza, de asemenea, companiilor care doresc sa le propuna clientilor lor o extensie premium a experientei de drum.

EZ-ULTIMO deschide noi perspective pentru design-ul Renault. La bordul unui vehicul-robot, calatorul poate cu adevarat sa profite de spatiul conceput ca un salon individual, echipat cu tot confortul si serviciile necesare pentru a se relaxa sau concentra.

Designul specific francez ramane in picioare

Cu ajutorul design-ului, EZ-ULTIMO confirma promisiunea marcii – EASY LIFE a marcii Renault. Primitor si confortabil, propune un acces facil printr-o usa automata, cu deschidere ampla si un scaun rotativ, pivotant care întampina pasagerul. Pentru o si mai mare intimitate, pasagerii sunt feriti de privirile din exterior datorita suprafetelor vitrate, pozitionate în partea de sus a masinii. Interiorul rafinat al lui EZ-ULTIMO reflecta eleganta frantuzeasca si se inspira direct din arhitectura de interior. Acesta este personalizat cu materiale nobile, precum lemnul, marmura si pielea, permitand pasagerilor sa se bucure de un spatiu confortabil si placut.

Echipat cu tehnologie autonoma de nivelul 4, EZ-ULTIMO poate fi utilizat în multiple situatii. Acest vehicul-robot este conectat cu infrastructurile, se poate adapta mediului urban, autostrazii sau serviciului de naveta pe drumuri dedicate.

Reinventarea vietii la bord

Pe masura ce mobilitatea continua sa evolueze cu masini autonome, Renault crede ca este important sa reinventeze timpul petrecut la bord, dezvoltand experiente noi deosebite, la nivel personal si profesional. Din aceasta perspectiva, Groupe Renault  a initiat o apropiere de industria media si a semnat o prima colaborare cu Groupe Challenges pentru dezvoltarea unui concept : Augmented Editorial Experience. AEX este o experienta imersiva si realista care combina continutul premium personalizat, interfata multi-media si mobilitatea, pentru a face din fiecare calatorie o experienta unica de invatare.

O trilogie pentru viitorul mobilitatii de tip car-sharin

Dupa EZ-GO cu viziunea sa de mobilitate de tip car-sharing si EZ-PRO cu solutia autonoma de livrare urbana, EZ-ULTIMO este al treilea concept al familiei Renault dezvoltat pe aceeasi platforma modulara explorand viitorul serviciilor de mobilitate. Inspirat de ambitia de a oferi mobilitate sustenabila pentru toti, aceasta trilogie de concepte electrice, autonome si conectate prezinta o viziune extinsa a marcii Renault asupra viitorului mobilitatii urbane de tip car-sharing.

Share

Leave a Reply

8 + 17 =