Stiri

Paris LIVE: Tarraco, SUV-ul SEAT la puterea a 7-a

De 3 octombrie 2018No Comments
;;;;;;;;;;;

Pozitionat in gama peste Ateca, SEAT Tarraco se adreseaza celor care doresc un SUV cu 7 locuri. Realizat pe platforma MQB-A, Tarraco va intra pe piata la inceputul anului viitor, pre-comenzile pentru noul model putand fi facute in decembrie.

Text: Teodor Stefan

Designul exterior aduce unele elemente pe care le vom regasi si la alte modele din gama SEAT. La interior remarcam ecranul digital de 10,25 inci pentru cadranele de bord, sistemul infotainment cu ecran de 8 inci si posibilitatea de a folosi gesturi pentru activarea unor comenzi, respectiv cele 7 locuri.

Standard, Tarraco va oferi sistemele Front Assist si Lane Assist, optional fiind disponibile Adaptive Cruise Control, Blind Spot Detection, Traffic Sign Recognition si Traffic Jam Assist. Tarraco poate fi comandat cu 3 propulsoare: 1,5 litri benzina 4 cilindri ce ofera 150 CP (tractiune fata, cutie manuala cu 6 trepte), 2 litri benzina 4 cilindri care produce 190 CP (tractiune integrala standard si cutie DSG cu 7 rapoarte), respectiv 2 litri diesel 4 cilindri in doua variante de putere: 150 CP si 190 CP.

Diesel-ul entry level poate avea tractiune fata sau integrala, in timp ce versiunea mai puternica vine exclusiv cu DSG si sistem de tractiune integrala 4Drive. Ulterior, spune SEAT, Tarraco va primi si „tehnologii alternative de propulsie”, adica un plug-in hybrid.

Share

Leave a Reply

ten + seventeen =