Stiri

Parteneriat pe patru ani intre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Renault

De 25 noiembrie 2013No Comments

Renault România și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) au semnat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, un parteneriat pentru patru ani. Renault România devine partenerul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, iar Renault este desemnată mașina oficială a COSR.

Parteneriatul reprezintă continuarea bunei colaborări din 2012, când Renault a susținut și promovat valorile olimpice și a recompensat performanțele sportivilor români medaliați la Jocurile Olimpice de la Londra, oferindu-le ca premii 16 autoturisme: Latitude, Mégane Olympic sau Twingo, în funcție de culoarea medaliei.

În cadrul noului parteneriat oficializat astăzi, Renault se angajează să susțină inițiativele Comitetului Olimpic și Sportiv Român în perioada 2013-2016. Un prim pas a fost făcut deja prin punerea la dispoziție a unei flote de autoturisme. În plus, Renault își manifestă intenția de a recompensa sportivii români ce vor fi medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie, a declarat: „Parteneriatul dintre Renault România şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român are la bază obiectivul comun de a susține și promova spiritul și valorile olimpice precum excelența, perseverenţa, fair-play-ul. Vom colabora cu COSR pe parcursul celor patru ani și îi vom sprijini în inițiativele lor. În 2016, ca și în 2012, vom recompensa performanțele sportivilor români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.“

Octavian Morariu, Președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a adăugat

„Mulțumim Renault România pentru deschiderea şi sprijinul acordat Comitetului Olimpic. Salutăm inițiativa partenerului nostru principal de a fi alături de sportivii olimpici, de a recompensa performanțele lor deosebite și de a promova, alături de noi, valorile olimpice. Sportul românesc are nevoie de parteneri pe termen lung, așa cum este Renault, și le mulțumim încă o dată că ne sunt alături.”

Cu ocazia semnării parteneriatului cu COSR, Renault România îi invită pe toți cei care cred în valorile olimpice și vor să îi susțină pe sportivii români pe pagina de Facebook Renault România – https://www.facebook.com/RenaultRomania.

Share

Leave a Reply

twenty − 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373