Stiri

Pasiunea pentru masini nu cunoaste limita de varsta

De 23 august 2021No Comments
; ; ; ;

Harold Baggott este nascut in 1920 si, la cei 101 ani ai sai, a condus un Ford Mustang Mach-E, la fix 90 de ani de cand a condus pe o proprietate privata, Ford-ul Model T al familiei sale, cu care tatal sau livra lapte. In 1936 si-a luat permisul de conducere (primul an in care a fost introdus) si si-a achizionat un Ford 8 popular din 1937, cu 100 de lire. Un an mai tarziu isi cumpara un Ford Anglia.

De atunci si pana in prezent, familia sa a detinut 20 de autoturisme Ford, precum si o seama de utilitare ale ovalului albastru care au intrat in flota de 140 de masini a business-ului de transport persoane. Evenimentul din prezent a consemnat atat un test cu Mach-E, cat si o tura la volanul unui Model T, Baggott fiind insotit de cei doi stranepoti, Felix si Charlie.

Entuziasmat de silentiozitatea modelului electric, venerabilul domn Baggott a declarat: “De la varsta de 10 ani, mi-am pastrat interesul pentru autovehicule, iar astazi ma intereseaza trecerea la electrificare, dupa ce guvernul va elimina treptat motoarele traditionale cu ardere interna, cu care sunt obisnuit. Mi-am amintit despre prima mea experienta cu Model T si am vazut ce ne rezerva viitorul. A fost interesant sa urc la volanul a ceea ce ma aștept sa conduca stranepotii mei.”

Share