Special

PAUZA DE MASINI: Dell Latitude Rugged Extreme este un notebook pe care iti poti varsa toti nervii

De 5 aprilie 2014No Comments

Seria Latitude Rugged Extreme este compusa dintr-un laptop cu ecran de 12” ce poate fi transformat in tableta si un notebook de 14”, ambele fiind capabile sa suporte cele mai dure conditii.

Evident, domeniul pentru care au fost create este cel militar, insa pot fi folosite si de cei care stau mai prost cu nervii, insa numai la recomandarea medicului.

Construite dintr-un aliaj de polimeri si magneziu, carcasele celor doua modele sunt facute sa reziste chiar daca laptopul este scapat in mod repetat de la doi metri, iar izolatiile oferite de cea de-a patra generatie a sistemului de control termic QuadCool, face ca sistemul sa porneasca si in situatia in care persoana aflata langa el are probleme mai importante decat sa deschida Facebook-ul, cum ar fi in situatiile in care temperatura aerului atinge valori extreme ca -290C sau 630C .Dupa cele mentionate mai sus, faptul ca aceste modele sunt rezisntente la praf si apa pare un lucru extrem de banal.

Putere protejata

Latitude Rugged Extreme 12 are o rama care permite rotirea ecranului in timp ce este inchis pentru a se transforma in tableta. De pe acest model nu lipseste nici camera de 8 MP, ambele variante fiind echipate cu webcam HD pentru videoconferinte.

Ecranul tactil de 12” foloseste o tehnologie care a disparut de ceva vreme de pe dispozitivelor de consum, insa functineaza foarte bine si atunci cand utilizatorul foloseste niste manusi croite sa protejeze si la -290C

Puterea de calcul este asigurata de procesoarele Haswell de la Intel, iar memoria RAM poate fi extinsa de la 4GB la 16GB. Spatiul de stocare este asigurat de un SSD de 512GB.

Cele doua modele vor fi disponibile la vanzare incepand de luna viitoare, insa nu va steptati sa le vedeti pe strada pentru ca pretul de plecare pentru modelul de 14” este de 3.499 de dolari (2.550 de euro), in timp ce hibridul laptop/tableta cu ecrande 12” va scoate 3.650 de dolari din buzunarul celor care si-l doresc.

{gallery}Dell Latitude Rugged Extreme{/gallery}

Share

Leave a Reply

six − 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373