Stiri

Pentru al treilea an consecutiv, Renault Romania sustine competitia de ciclism Prima Evadare

; ; ; ;

Renault va sustine si anul acesta competitia Prima Evadare, cel mai mare eveniment de ciclism cross-country din Romania. Astfel, Renault va fi prezent la startul competitiei, în ziua de 20 mai, alaturi de trei modele din gama sa de crossovere: Koleos, Kadjar si Captur.  Mai mult, Renault ZOE, model electric cu autonomie reala de 300 km îi va astepta pe concurentii care doresc sa îsi încarce telefoanele mobile la finalul cursei, în zona de lounge Renault.

În calitate de partener auto principal, pentru al treilea an consecutiv, Renault sustine acest eveniment si promoveaza un stil de viata sanatos care implica sport, miscare în aer liber, invitând totodata la evadarea din cotidian. Competitia este organizata de Clubul NoMad Multisport si se desfasoara între Bucuresti si Snagov, pe un circuit îmbunatatit, ce combina traseu prin paduri si drum nepavat, pe o distanta de 55 de km. In fiecare an s-a dovedit a fi maratonul cu cel mai mare numar de participanti.

Suntem entuziasmati sa „evadam” si în acest an aniversar alaturi de cei mai buni ciclisti, in cea mai cunoscuta competitie cross-country din Romania.  Evenimentul ne permite sa demonstram ca Passion for life nu este doar o viziune, ci a devenit un mod de viata pe care ne straduim sa îl insuflam si partenerilor nostri – externi si interni. De aceea, alaturi de mii de pasionati ai ciclismului care vor lua startul în competitie, vom avea si 60 de colegi pentru care sportul, miscarea si un stil de viata sanatos sunt deja elemente esentiale.” a declarat Elena Apostol, Head of Communication Renault.

Participantii vor avea posibilitatea sa utilizeze serviciul Velo Service powered by Renault, un serviciu de suport tehnic, disponibil de la momentul preluarii kit-ului de concurs pâna la start si pe tot parcursul cursei. Renault are pregatita o echipa de profesionisti care vor asigura asistenta gratuita celor care au nevoie de o ultima verificare sau care întâmpina diverse probleme pe traseu (verificare presiune în roti, verificare amortizoare, reglaj furca, frâne, schimbatoare si înlocuire roti în caz de pana).

Velo Service are si o componenta mobila, sub forma a 4 vehicule de asistenta – Renault Kadjar si Renault Captur, echipate corespunzator, care se vor deplasa pe întregul traseu si vor ajuta concurentii sa rezolve rapid orice problema de ordin tehnic. De asemenea, Renault ofera celui mai rapid concurent, pe o portiune de traseu identificata de organizatori, premiul RS Sprint. Aceasta zona este pe malul lacului, în spatele Palatului Ghica si are o lungime de 1.000 de metri, fiind marcata corespunzator cu Start/ Finish Segment RS.

Share

Leave a Reply

three × 1 =