Stiri

Peste doua milioane de vizualizari pentru serialul „Reality Road” realizat de Volvo Trucks

De 25 iunie 2015No Comments

Serialul TV“Reality Road” de la Volvo Trucks a înregistrat o largă răspândire pe internet. După doar 2 săptămâni, conţinutul acestuia a fost vizualizat de mai mult de 2 milioane de ori în mai mult de 50 de ţări.

Serialul TV lansat pe canalul de YouTube al Volvo Trucks, pe 11 iunie, ca parte din campania branduluipentru promovarea serviciilor sale, a obținut rapid o acoperire internaţională semnificativă.

“Cu ‘Reality Road’ vrem să abordăm conceptul de content marketingîntr-un mod inedit, creând conţinut la fel ca oricare alt editor. Suntem încântaţi să observăm o răspândire globală atât de consistentă. Este un lucru  pozitiv atât pentru brandul nostru, cât şi pentru cererea pentru produsele şi serviciile noastre”, spune Per Nilsson, Director de Relaţii Publice Volvo Trucks.

‘Reality Road’ a fost lansat ca parte a unei campanii pentru promovarea Volvo Trucks Services. Obiectivul serialului este de a demonstra punctele forte aleserviciilor Volvo Trucks şi de a crea divertisment TV atrăgător pentru o audiență mai largă. Serialul este compus din 8 episoade şi o multitudine de materialeadiționale.

Detalii, Reality Road

În cadrul serialuluiTVartista Mapei călătoreșteprin Europa într-un camion, înregistrând un videoclip pentru noua sa piesă „Million Ways to Live”. Ea a fost ajutată de prietena sa apropiată Liza Minou Morberg, care este şi regizorul, şi de şoferul Jens Karlsson din videoclipul „Epic Split”. În timpul serialului putem vedea cum mai multe servicii sunt testate în moduri diferite şi neaşteptatepe masura ce Mapei se familiarizeazăcu acestea şi cu provocăriledinlumea camioanelor.

„Reality Road” în cifre

Conţinutul serialului “Reality Road” a fost vizualizat de peste 2 milioane de ori în mai mult de 50 de ţări, de pe toate marile continente. Cel mai popular episod de până acum a fost al 3-lea, „Truck Ballet in Berlin”, care prezintă cascadoria cu camionul pe două roţi.

Volvo Trucks Services

Serviciile potrivite sunt extrem de importante pentru a asigura exploatarea optimă a unui camion. Cu oferta de servicii, Volvo Trucksgarantează productivitatea vehiculului şi oferă beneficii adiționale cum ar fi reducerea consumului de combustibil şi șoferi care conduc în siguranţă. Printre multe altele, serviciile includ cursuri de perfecţionare pentru şoferi, consiliere pentru reducerea consumului şi asistenţă rutieră non-stop prin intermediul Volvo Action Service.

 

Share

Leave a Reply

20 + two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373