Stiri

Peugeot 508 a primit cateva imbunatatiri si motoare Euro VI

De 19 iunie 2014No Comments

Aflata la jumatatea carierei, “nava amiral” a constructorului Peugeot a primit cateva modificari estetice si motorizari mai eficiente.

Noul model se prezinta cu un look premium accentuat de noua forma a farurilor si a luminilor de zi LED, precum si de linia capotei motorului si a grilei radiatorului.

Habitaclul a ramas in esenta acelasi, insa Peugeot a utilizat materiale mai bune, iar pe consola centrala si-a facut loc un nou spatiu de depozitare. Ecranul de 7” din consola centrala ofera acces la aplicatia “Peugeot Connect Apps” care poate furniza informatii despre starea vremii si despre locurile de parcare libere din apropiere. Noul Peugeot 508 poate fi dotat cu camera pentru mersul cu spatele, precum si cu senzori de monitorizare a unghiului mort.

Peugeot 508 facelift va fi lansat in Europa pe data de 10 septembrie, versiunile de motorizare, 1.6 THP de 165 CP si un 2.0 BlueHDi de 180 CP, respectand normele de poluare Euro VI.

{gallery}Peugeot 508 facelift{/gallery}

Share

Leave a Reply

1 × one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373